Peynirin Kalbi, Kaya Çiftliği'nde Atıyor!

Prensiplerimiz belliydi.

Aslına bakılırsa bu prensipler, herkesin ortak prensipleriydi. Ama bizim farkımız dürüstlüğe, temiz imalata, insan sağlığına dayalı ürünler sunmak gibi prensiplere olan sımsıkı bağlılığımızdan geliyordu.

Önceliğin daima insan sağlığı ve damak tadı olduğunu göz önünde bulundurarak büyük bir aile olabileceğimizi gösterdik.

2009 yılına geldiğimizde ise 10.000 m² alan ve günlük 200 ton süt işleme kapasiteli yeni fabrikamızı, modern teknolojinin tüm argümanlarını kullanarak faaliyete geçirdik.

AR-GE çalışmalarımız tecrübe ve bilgiyle buluştukça, ürünlerimiz daha hassas, daha leziz ve daha sağlıklı bir üretim çizgisinde ilerlemeye başladı.
Gelişen ürün yelpazemizin niçin Edirne’de boy verdiğine gelince ise, akla 26 yıl boyunca başpehlivanlığı kimseye vermeyen sağlığın ve gürbüzlüğün timsali, o topraklarda yetişen bir dünya devi; Kel Aliço gelir.

Bu bereketli topraklarda var olan mineral ve elementsel zenginlik doğa ve insan ile harmanlandığında süt, peynir, ayran, yoğurt olup sofralara gelir ve tüm besleyiciliği hayatla buluşur. Tüm doğallığıyla bu bereketli topraklardan süzülen Kaya Çiftliği ürünleri, yurdun her köşesindeki insanımıza ulaşırken çalışkan, ortak akla inanan, yenilikçiliğe açık güçlü ekibimiz ile bir karar verdik. Yeni bir marka, yeni bir kurumsal atılımla yeni kurumsal kimliğimizi belirledik.

''Kaya Çiftliği''

Şimdi ve umarız uzun yıllar bu yeni yüzümüz ile daha kaliteli ve daha sağlıklı ürünler sunmaya devam edeceğiz.