Hazırlanış
Öncelikle keki hazırlamak için şeker ve yumurtayı iyice çırpın. Ardından yoğurt, yağ, kabartma tozu ve unu da ekleyerek karıştırın. 2 ayrı tepsiye yağlı kağıt serin, daha kolay çıkması için bir damla yağ ile kağıdı yağlayın. Hazırlanan kek karışımını iki parçaya ayırın ve iki ayrı tepsiye yayarak düzeltin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10 dakika boyunca pişirin. 7. dakikada fırının kapağını açarak buharın çıkmasını sağlayın ve 3 dakika daha pişirin. Her iki tepsi için aynı işlemi yaptıktan sonra kremayı hazırlamaya başlayın. Krema için malzemeleri ayrı bir kaba koyarak çırpmaya başlayın. Soğuyan keklerden birinin üzerine kremayı yayın ve diğer keki yavaşça üzerine kapatın. Soğuması için 1-2 saat boyunca buzdolabında bekletin. Bekleme işleminin ardından dilimlemek için her seferinde bıçağınızı yıkayın. İşte serin ve bir o kadar sağlıklı süt dilimi kekiniz çocuklarınızla buluşmak için hazır. Afiyet olsun.