Tereyağlı Yumurtalı Peynirli Ekmek (Pan Ekmeği Kahvaltısı)

Tereyağında kızaran ekmeklerin üstüne yumurta, kaşar peyniri ve taze yeşilliklerle hazırlanan bu pratik tava kahvaltısı, kahvaltı sofralarınızın yıldızı olacak. Hem hızlı hazırlanıyor hem de tek tavada bir ziyafet sunuyor!

Servis 1-2 Kişilik
Hazırlanma Süresi 10 Dakika
Pişirme Süresi 10 Dakika

Tereyağlı Yumurtalı Peynirli Ekmek (Pan Ekmeği Kahvaltısı)

4 dilim bayat ekmek

2 adet yumurta

1/2 su bardağı Kaya Çiftliği rendelenmiş Kaşar Peyniri

1 yemek kaşığı Kaya Çiftliği Tereyağı

1/2 su bardağı doğranmış domates

1/2 demet ince doğranmış taze soğan veya maydanoz

Tuz, karabiber, pul biber

Sos İçin

Sos bulunmuyor

Hazırlanış

Genişçe bir tavada tereyağını eritin, ekmek dilimlerini yerleştirin. Üzerine çırpılmış yumurtayı gezdirin. Ardından domates, kaşar peyniri ve baharatları serpin. Kapağını kapatıp kısık ateşte peynir eriyene kadar pişirin. Sıcak olarak dilimleyerek servis edin.