444 00 74

Peynirin Kalbi, Kaya Çiftliği'nde Atıyor!

Prensiplerimiz belliydi.

Açıkcası herkesin ortak prensipleri aslında. Ama farkımız bu prensiplere yani dürüstlüğe, yani temiz imalata, insan sağlığına dayalı ürünler sunmak gibi ilkelere sımsıkı bağlılığımızdı. Yani tavizsiz bir biçimde öncelikle insan sağlığı ve damak tadı gibi iki önemli faktör hep göz önünde tutularak büyünebileceğini gösterdik ve anladık.

2009'da 10.000 m2 alan ve günlük 200 ton süt işleme kapasiteli yeni fabrikamızı, modern teknolojinin tüm argümanlarını kullanarak faaliyete geçirdik.

Arge, çalışmalarımız tecrübe ve bilgiyle buluştukça, ürünlerimiz daha hassas daha leziz ve daha sağlıklı bir üretim çizgisine oturdu. Gelişen ürün yelpazemizin neden Edirne'de boy verdiğine gelince, şunu düşündük; Kel Aliço o topraklarda yetişen bir dünya devi, 26 yıl boyunca baş pehlivanlığı kimseye vermeyen sağlığın ve gürbüzlüğün timsali.

Dedik ki;

Bu topraklarda var olan mineral ve elementsel zenginlik doğaya ve insana yansıdığında süt, peynir, ayran, yoğurt olup sofralara geldiğinde tüm besleyici ve güçlü sağlık normlarını hayata sunabiliyor. İşte o doğal özelliklerdeki bu topraklardan süzülen Kaya Çiftliği ürünleri tüm yurt sathındaki insanımıza ulaşırken çalışkan, ortak akla inanan, bilgiye açık timlerimiz ile geçen yıl durum değerlendirmesi yaptık. Yeni bir marka yeni bir kurumsal atılımla, yeni kurumsal kimliğimizi belirledik.

''Kaya Çiftliği''

Şimdi ve umarız uzun yıllar bu yeni yüzümüz ile daha kaliteli daha sağlıklı ürünler sunmaya devam edeceğiz.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

%