Çıtır Lezzet Bombası: Reçelli Milföy Ruloları

Pratik ve lezzetli bir tatlı arayanlar için reçelli milföy tarifi, dört çeşit reçel ile mükemmel bir tat sunuyor. Çilek, kayısı, vişne ve gül reçellerinin her biri, milföy hamuruyla buluşarak lezzetli atıştırmalıklara dönüşüyor. Evde kolayca hazırlayabileceğiniz reçelli milföyler, kahvaltılarınızı ve çay saatlerinizi şenlendirecek.

Servis 4-6 Kişilik
Hazırlanma Süresi 10 Dakika
Pişirme Süresi 20 Dakika

Çıtır Lezzet Bombası: Reçelli Milföy Ruloları

6 adet milföy hamuru

2 yemek kaşığı Kaya Çiftliği Bahçemiz Çilek Reçeli

2 yemek kaşığı Kaya Çiftliği Bahçemiz Vişne Reçeli

2 yemek kaşığı Kaya Çiftliği Bahçemiz Kayısı Reçeli

2 yemek kaşığı Kaya Çiftliği Bahçemiz Gül Reçeli

Servisi İçin

2 yemek kaşığı pudra şekeri (arzuya göre)

Hazırlanış

Derin dondurucudan çıkardığınız milföy hamurlarını oda ısısında çözdürün. Kare hamurları keskin bir bıçak yardımıyla uzun ince şeritler halinde beş eşit parçaya ayırın. Çilek, kayısı, vişne ve gül gibi arzu ettiğiniz çeşitli reçelleri küçük birer kaseye alın ve bir yumurta fırçası yardımıyla hamur parçalarının üzerine sürün, rulo şeklinde sarın. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine aralıklı olarak yerleştirdiğiniz reçelli milföyleri, önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15-20 dakika kadar pişirin. Hamurların üzeri hafif kızarıp reçeller erimeye başladığında çıtır tatlıları fırından çıkarın. Arzuya göre pudra şekeri ilavesiyle ılık olarak servis edin. Afiyet olsun.