Ekmek Üstü Kahvaltılık Lezzet: Közlenmiş Biberli Sürülebilir Peynir

Çıtır çıtır kızarmış ekmek üstüne sürerek afiyetle yiyeceğiniz hem nefis hem de pratik bir tarifle karşınızdayız. Köz tadını seviyorsanız, bu hoş aromanın peynir ve baharatlarla buluştuğunu düşünün. Kahvaltıda sıcacık ekmeğe ya da çıtır simite sürerek tüketebileceğiniz bu çok lezzetli kahvaltılık tarif için haydi tarife geçelim.

Servis 2-4 Kişilik
Hazırlanma Süresi 10 Dakika
Pişirme Süresi 20 Dakika

Ekmek Üstü Kahvaltılık Lezzet: Közlenmiş Biberli Sürülebilir Peynir

250 g Kaya Çiftliği Tam Yağlı Beyaz Peynir

100 g Kaya Çiftliği Kahvaltılık Kaymak Lor Peyniri

4 adet kapya biber

1 yemek kaşığı zeytinyağı

1/2 çay kaşığı Kaya Çiftliği Bahçemiz Karabiber

1 çay kaşığı Kaya Çiftliği Bahçemiz Kırmızı Tatlı Toz Biber

1,5 çay kaşığı Kaya Çiftliği Bahçemiz Pul Biber

1/2 çay kaşığı Kaya Çiftliği Bahçemiz Kuru Nane

1/2 çay kaşığı Kaya Çiftliği Bahçemiz Kekik

1 çay kaşığı tuz

Közlenmiş Biberli Sürülebilir Peynir

Hazırlanış

Kapya biberleri yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine yerleştirin ve 200 derecelik fırında yaklaşık 20 dakika közleyin. Soğuduktan sonra kabuklarını temizleyin ve çekirdeklerini çıkararak rondoya atın. Beyaz peyniri elinizle birkaç parçaya bölerek lor peyniriyle birlikte rondoya ekleyin. Zeytinyağı ve baharatları da ekleyerek tümünü rondodan geçirin. Sos tabağına alarak servis edin. Afiyet olsun.