Hazırlanış
Sütü, kremayı ve şekeri aynı tencereye alarak kaynayana dek pişirin. Kaynadıktan sonra altını kapattığınız karışıma vanilyayı ilave edin. Ayrı bir kasenin içerisine jelatinleri kırarak 5-10 dakika boyunca, yumuşayıncaya kadar üzerini geçecek miktarda eklenen suda bekletin. Bu esnada jelatinlerin çözünebilmesi için karışımı sürekli karıştırın. Tencerede hazırlanmış olan karışımı kaselere bölüştürün. Kaseler oda sıcaklığına geldiğinde buzdolabında soğumaya bırakın. Frambuaz sos için vanilya hariç tüm malzemeler kaynayana kadar pişirin. Ocağı kapattıktan sonra vanilyayı ilave edin. Buzdolabında soğuyan tatlınızı kaseyle ters çevirin ve dilediğiniz kadar frambuaz sosu tatlının üzerine dökün. Tatlınız servise hazır. Afiyet olsun.