Kahvaltılarınız İçin Sıcacık ve Yumuşacık Bir Lezzet: Ballı Peynir Topları

Ballı peynir topları pratik hazırlanışıyla hafta sonu çıkagelen misafirleriniz için ideal ve lezettli bir seçim olacak.

Servis
Hazırlanma Süresi
Pişirme Süresi

Ballı Peynir Topları

  • 500 gram Kaya Çiftliği Lor Peyniri
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı çörek otu
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • Bir tutam ince doğranmış maydanoz

Pane için:

  • 1 yumurta
  • 1 çay bardağı un
  • 1 çay bardağı galeta unu

Kızartmak için:

  • Sıvı yağ

Sos İçin

1 yemek kaşığı Kaya Çiftliği Süzme Çiçek Balı

Hazırlanış

Kaya Çiftliği Lor peynirini, unu, sıvı yağı, çörek otunu, pul biberi ve maydanozu bir kaba alıp, harç haline getirin. Hazırladığınız harcı, ceviz büyüklüğünde yuvarlaklar haline getirip önce una, sonra çırpılmış yumurtaya ve son olarak galeta ununa bulayıp kızgın yağda kızartın. Üstüne Kaya Çiftliği Süzme Çiçek Balı döküp servis edin. Afiyet olsun.