Hazırlanış
Patatesleri güzelce yıkayıp kağıt havluyla kurulayın. Kuruyan patatesleri ayrı ayrı yağlı kağıda ve alüminyum folyoya sarın. Patatesleri önceden 240 derecede ısıttığınız fırının tel ızgarasının üzerine koyun ve yumuşayana kadar, yaklaşık 45 dakika pişirin. Patatesler pişerken üzeri için gerekli olan malzemeleri hazırlayın. Bunun için garnitürü yıkayarak suyunu süzün, bir kap içine alın. Konserve mısırları yıkayıp süzerek garnitürün üzerine ilave edin. Kornişon turşuları ve zeytinleri minik minik doğrayın, sosisleri dilimleyerek pişirin ve hepsini karışıma ekleyerek harmanlayın. Fırından çıkardığınız patatesleri ortadan dikey şekilde kesin ve iç kısmına tereyağı, bir tutam tuz ve rendelenmiş kaşar peynirini de ekleyip tereyağı ve kaşar peyniri eriyene kadar patatesle birlikte karıştırın. Hazırladığınız garnitür karışımını da patateslerin ortasına yerleştirin. Mayonez ve ketçap sıkarak sıcak servis edin. Afiyet olsun.