Hazırlanış
İlk olarak tencereye nişasta, un, şeker, vanilya ve yumurtayı alın. Üzerine yavaş yavaş sütü ekleyerek çırpma teli yardımıyla karıştırın. Karışımı ocağa koyun ve topaklanma oluşmaması için karıştırmaya devam edin. Karışım kaynayarak muhallebi kıvamına geldiğinde ocağın altını kapatın. Ara ara karıştırarak soğumaya bırakın. Muhallebi soğurken, bisküvileri incecik olana kadar robottan geçirin. Muhallebi soğuduktan sonra içerisine bir paket süt kreması ekleyerek mikser ile çırpın. Bu esnada mevsim meyvelerinden dilediklerinizi dilimleyin. Magnolia kuplarına muhallebi koyun ve meyveleri yanlarına doğru dizin. Ardından bisküvi kırıntılarını ekleyin ve tekrar muhallebi dökün. En üst kısmına ise kalan bisküvileri paylaştırın. Çekilmiş fındık ekleyerek servis edin, afiyet olsun.