Hazırlanış
İlk olarak derin bir kase içerisinde şeker ve yumurtayı çırpın. Şeker ve yumurta krema kıvamını aldıktan sonra içerisine süt ve eritilmiş tereyağını ilave edin. Vanilyayı ekleyin, ardından kabartma tozu, kakao ve unu elekten geçirerek karışıma ekleyin. İyice karıştırdıktan sonra karışımı yağlı kağıt serili bir fırın kabına dökün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika boyunca pişirin.
Keki ıslatmak için bir tencerenin içerisine süt, toz şeker ve sıvı yağ, kakao ve tuzu ilave ederek karıştırın ve bir taşım kaynatın. Pişen kekin üzerine hazırladığınız sosu gezdirerek dökün. Keki, sosu çekmesi için bir müddet dinlendirin. Dilediğiniz zaman çekilmiş Antep fıstığı ve Hindistan cevizi ile süsleyip dilimleyerek servis edin. Afiyet olsun.