Sarımsaklı Mantar

Daha şimdiden mis gibi erimiş tereyağı, sarımsak ve mantar kokusunu duyabiliyor musunuz? Cevabınız evetse ve malzemeleriniz de hazırsa daha fazla vakit kaybetmeden haydi mutfağa!

Servis 4-6 Kişilik
Hazırlanma Süresi 10 Dakika
Pişirme Süresi 15 Dakika

Sarımsaklı Mantar

500 gram mantar

1 adet soğan

2 diş ezilmiş sarımsak

5-6 dal ince doğranmış maydanoz

2 yemek kaşığı Kaya Çiftliği Tabak Tereyağı

1 çay kaşığı Kaya Çiftliği Bahçemiz Kekik

Tuz

Sos İçin

Sos bulunmuyor

Hazırlanış

Bir tavada tereyağını eritin. Ardından soğanları ilave edin ve kavurun. Kavrulan soğanların üzerine mantarları ekleyin. Mantarlar pişene dek karıştırın. Tuzunu ekleyerek suyu çıkana kadar pişirmeye devam edin. Mantarlar iyice kavrulup kızardıktan sonra sarımsağı da ekleyerek 2 dakika daha kavurun. Üzerine kekik ve maydanozunu serperek servis tabağına alın. Afiyet olsun.